Darinur te invită din nou pe role, alături de Mihai Penteleiciuc

31st Oct 2019

Echipa Darinur organizează din nou dans pe role, împreună cu colegul nostru, Mihai. Mai jos puteți citi câteva cuvinte despre el:

Mihai Penteleiciuc, în vârstă de 24 de ani este sunt absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, specializările:
– Kinetoterapie și motricitate specială
-Educație fizică și sport
– Fitness și performanță motrică

În prezent, acesta este instructor de fitness în cadrul unei săli de fitness din Timișoara unde și predă clase de antrenamente funcționale, dans și aerobic.

Se află în domeniul sportului de copil, când a început  practice patinaj și  joc baschet, iar la maturitate el continuă  facă ce îi place și anume  promoveze un stil de viață sănătos pentru toate categoriile de vârstă. De la vârsta de 17 ani a obținut prima lui licență în domeniul Zumba fitness pe care o practică și în prezent, iar pe parcurs s-au strâns tot mai multe din dorința lui de a învață și de a promova mai departe.
Una din principalele lui pasiuni a fost și este patinajul pe gheață („Patinez de 17 ani timp în care eram nelipsit de la patinoar, toate cele 3 luni de iarnăAtingând un nivel destul de ridicat, m-am alăturat unei școli de patinaj unde reușesc  dau mai departe din experiență și cunoștințele mele viitoarelor generații”).

Motto-ul meu preferat este
“Degeaba ești bun la ceva dacă ești bun doar pentru ține

 

Program: Marți și joi la ora 18:30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *